zondag 12 augustus 2012

Waar kun je geld online verdienen?

Waar moet je zijn om online geld te kunnen verdienen?

Als je de inzet hebt en natuurlijk ook de motivatie om geld online te kunnen verdienen moet je natuurlijk wel weten waar je dat überhaupt kunt doen. Er zijn verschillende sites die de mogelijkheid bieden om een leuk zakcentje te creëren. Hier lees je over een aantal sites die voor geld kunnen zorgen.

InfoNu: geld verdienen met het schrijven van artikelen

Als eerste InfoNu. Dit is een site waar je geld kunt verdienen met het schrijven van artikelen. De artikelen mogen over van alles gaan. Als je graag schrijft over kamerplanten, je huisdieren of het weer: alles mag. Je artikelen moeten echter wel een informatief karakter hebben en aan een aantal punten voldoen. Het moet in goed Nederlands geschreven zijn en minimaal zo'n 500 woorden bevatten. Elk artikel dat je upload wordt gecontroleerd en moet worden goed gekeurd. De kwaliteit van de artikelen blijft zo op een hoog niveau. Je verdient je geld met reclame dat AdSense naast je artikelen plaatst. Een zeer goede en betrouwbare bron voor inkomsten. Absoluut de moeite waard om mee te beginnen. Het werkt zeer verslavend om telkens weer een nieuwe artikel te plaatsen, dus wees gewaarschuwd. Hoe meer artikelen je plaatst, hoe meer geld je per maand kunt verwachten.

Schrijf mee met InfoNu!

PayPro: geld verdienen via affiliatie materiaal

Een andere manier om aan geld te komen is via PayPro. Dit is een site speciaal gemaakt om affiliatie materiaal te promoten. Je krijgt geld als iemand op jouw link klinkt en een product koopt dat wordt aangeboden via de link. Affiliatie marketing werkt, alleen moet je er wel veel voor doen. Je inkomsten zijn onzeker en wisselvallig. Je kunt een goede dag hebben, maar ook dagen zonder inkomsten. Het is echter wel een leuke manier om geld te kunnen verdienen. Tevens hoef je linkjes maar één keer te plaatsen op een blog of website. Meld je aan op de website en probeer zoveel mogelijk affiliatie linkjes te plaatsen: PayPro

Geld verdienen met Zazzle: zelf producten verkopen

Zazzle is een online winkel waar je zelf producten kunt ontwerpen. De producten zijn door Zazzle zelf al uitgezocht. Je hoeft alleen maar een product te designen naar je eigen smaak. De producten zet je op je eigen winkel die je op de site zelf aanmaakt. Je ontvangt geld als je een product verkoopt. Het leuke aan Zazzle is dat je erg creatief kunt zijn in het maken en bedenken van de opdrukken en sjablonen die je op de producten kunt zetten. Denk aan leuk tekst of afbeeldingen. Je kunt geld verdienen met Zazzle mits je echt iets unieks hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten