zondag 12 augustus 2012

Wat is Zazzle.com? Kun je geld verdienen met Zazzle?

Wat is Zazzle?

Zazzle.com is een bijzondere site; een site waar je geld kunt uitgeven en verdienen! Het leuke aan Zazzle.com is dat je veel producten kunt vinden voor allerlei doeleinden. Uiteraard is Zazzle extra interessant omdat je er ook nog eens geld kunt verdienen. Je kunt geld verdienen met Zazzle door producten zelf aan te bieden als verkoper. Het enige dat je hoeft te doen is een account aanmaken en je eigen winkel op te zetten. Je eigen winkel, of je eigen persoonlijke pagina, is jouw plek waar je spullen kunt verkopen. De spullen die je kunt verkopen zijn heel divers en staan op de site van Zazzle. Je kunt bijvoorbeeld mokken en petten verkopen. Ook T-shirts en andere hebbedingetjes zoals een badge, onderzetters of posters.



De spullen die Zazzle aanbiedt om door jou verkocht te worden zijn blanco. Het enige wat jij moet doen is de spullen een eigen twist geven. Je kunt de spullen naar eigen idee ontwerpen en designen. Als je eenmaal een mooie mok, pet of T-shirt opdruk hebt ontworpen plaats je dat op je eigen ''site'' op Zazzle. Bezoekers (de potentiƫle consumenten) kunnen jouw product vinden op de website van Zazzle en tevens kopen. Jij ontvangt een percentage van het aankoopbedrag.

Geld verdienen met Zazzle

Hoe zit dat eigenlijk: percentage en aankoopbedrag? Als je een product hebt ontworpen en deze op de site van Zazzle wilt plaatsen ben je bijna klaar. Het enige wat je nog moet doen is zelf bepalen voor hoeveel geld je het product wilt verkopen. Zazzle hanteert een vast bedrag voor een bepaald product. Je kunt nooit onder dit bedrag het product verkopen. Wel kun je ervoor kiezen om het product voor meer geld te verkopen. Je ontvangt dan een groter bedrag per verkocht product. Een nadeel is natuurlijk dat het product dan wel een stuk duurder wordt en wellicht verkoop je het product dan niet. Het is dus aan jou de keus voor hoeveel geld je een item wilt verkopen. Een voorbeeld van een winkel is: www.zazzle.com/kropslavinken

Mijn ervaring met Zazzle

Zazzle is een leuke manier om je creativiteit een boost te geven. Je kunt zelf spullen ontwerpen en je leuke foto's eindelijk echt gebruiken op een leuk product. Als je een beetje creatief bent (en veel tijd hebt) kun je van je eigen Zazzle winkel een leuke internetwinkel maken. Je moet wel rekening houden dat je naast het creatieve werk ook een beetje aan marketing moet doen. Je wilt natuurlijk wel een beetje verkopen. Dit laatste, verkopen van spullen, is mogelijk via Zazzle, echter is er wel enorm veel concurrentie. Probeer met spullen te komen (ontwerpen, teksten en dergelijke) die een beetje origineel en echt leuk zijn (en niet een beetje leuk). Je verkoopt pas als je kwalitatief materiaal hebt.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten