woensdag 8 augustus 2012

Hoe werkt Google AdSense?

Hoe kun je geld verdienen met Google AdSense?
Het is geen geheim meer: je kunt echt geld verdienen met Google. Google heeft namelijk een heel slim mechanisme ontwikkeld om advertenties naast content te plaatsen. Content (of informatie) wordt door jou, en  iedereen die maar een website/blog heeft, geschreven. Naast de content kan AdSense worden geplaatst. Als een bezoeker op je website of blog komt kan hij/zij op een reclameblok (AdSense) klikken. De beheerder van de website of blog ontvangt een klein bedrag als er wordt geklikt.

Met AdSense kun je veel geld verdienen

Hoeveel geld verdien je met AdSense van Google?
Het ligt aan een aantal factoren hoeveel geld je gaat verdienen met AdSense. Allereerst is het van groot belang dat je genoeg content hebt. Als je niet veel informatie op je website hebt kom je laag in de rankings van Google en krijg je dus ook weinig bezoekers. Dit wil je niet, dus veel schrijven en veel artikelen plaatsen. Ten tweede is het van belang om de juiste onderwerpen te kiezen. Google probeert de AdSense zoveel mogelijk overeenkomstig te maken met de inhoud. Als je dus over auto's schrijft, is de kans groot dat er een reclameblok over auto's naast je inhoud komt te staan. Bepaalde categorieën AdSense levert meer geld per klik op dan andere.

Waar kun je content schrijven om AdSense te activeren?
Je kunt natuurlijk je eigen website gaan beginnen. Als je een goed en druk bezochte website hebt kun je AdSense plaatsen op je website. Je moet echter wel enige kennis hebben van HTML codes en dergelijke. Niet iedereen heeft die kennis, laat staan om een website te runnen. Er zijn veel websites waar je gratis een account aanmaakt om vervolgens artikelen te plaatsen die jij interessant vindt. De artikelen schrijf je zelf. Naast de door jouw eigen geschreven artikelen kun je AdSense plaatsen. Je kunt zo aan je verdiensten komen. Een populaire site voor het schrijven van artikelen is Infonu: zie banner

Schrijf mee met InfoNu!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten