woensdag 8 augustus 2012

Meer Bezoekers Op Je Website

Ik wil meer bezoekers op mijn website
Ja, wie wil dat nou niet: meer bezoekers op je website, je blog of je account. Veel websites concurreren flink met elkaar voor een perfecte eerste plek in Google. Iedereen wil sowieso op de eerste pagina van Google komen te staan en hoog ranken. Het is niet altijd even makkelijk om met andere website te concurreren die veel content hebben. Toch is het wel mogelijk om hoger te komen.

Kies de juiste woorden
Het is echt enorm belangrijk om de juiste woorden te kiezen in je content. Ook je titel is enorm belangrijk. De titel van je artikel laat zien waar je inhoud over zal gaan. De titel vindt Google daarom ook heel erg belangrijk. Kies daarom ook de juiste woorden in je titel. Tevens is een inleiding ook zeker aan te raden. Een inleiding van ongeveer 200 woorden geeft nog eens extra informatie waar je artikel over zal gaan.

Link je website overal
Probeer je website zoveel mogelijk te promoten. Doe dit bijvoorbeeld via de social media. Je kunt je webadres linken bij Facebook en Twitter. Ook kun je op YouTube een eigen channel aanmaken met jouw webadres prominent in beeld. Probeer zoveel mogelijk, op verschillende websites, jouw adres achter te laten. Hoe meer dit gebeurt, hoe belangrijk Google jouw website vindt.

Schrijf kwalitatief goed
Ga geen onzin schrijven en probeer je lezers te boeien. Wie gaat je tekst straks lezen? Verplaats je in de lezer en bedenk wat de lezer interessant vindt. Als je interessante teksten schrijft komt de lezer terug.

Ga NOOIT teksten kopiëren
Dit is misschien wel de belangrijkste tip. Ga nooit en te nimmer teksten kopiëren van andere websites. Als je teksten gaat kopiëren (letterlijk overnemen) zal Google je enorm afstraffen. Je komt zeer laag in de Google rankings als je stukken tekst gaat stelen. Google vindt het bijzonder belangrijk als je unieke content maakt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten