woensdag 8 augustus 2012

Artikelen Schrijven Voor Geld

Kun je geld verdienen met het schrijven van artikelen?
Veel mensen vragen zich af of je nou daadwerkelijk geld kunt verdienen met het schrijven van artikelen. Het klinkt allemaal zo simpel maar werkt het ook echt? Je hoort wel eens van die verhalen van mensen die enorm veel geld verdienen met het schrijven van content. Hoe zit dat precies en kan ik dat ook?

Schrijven voor geld
Het schrijven van artikelen voor geld is een populaire bezigheid. Hoe dat precies in zijn werking gaat is als volgt. Als je geïnteresseerd bent in het schrijven van artikelen voor geld moet je aantal stappen volgen. Als eerste kun je een eigen website beginnen. Je kunt een website maken over een eigen gekozen onderwerp. Je kiest een leuke naam voor je website en schrijft artikelen die je op je website plaatst. Je artikelen moeten natuurlijk wel goed gevonden worden door Google. Hoe dat in zijn werking gaat lees je in een ander artikel. 

Geen website, toch geld
Je hoeft niet perse een eigen website te hebben om geld te kunnen verdienen. Er zijn meerdere mogelijkheden. Je kunt ook een profiel aanmaken bij een bestaand website dat speciaal gemaakt is voor mensen die geen eigen website willen of kunnen beheren. Na het aanmelden schrijf je artikelen voor de desbetreffende website. Een website die deze service aanbiedt is bijvoorbeeld: Infonu 

Voordelen van een eigen website
Als je zelf een eigen website begint zitten daar natuurlijk voor en nadelen aan vast. De voordelen zijn dat je alles in eigen beheer hebt. Je bepaalt zelf waar je over wilt schrijven. Ook bepaal je zelf hoelang een artikel moet zijn en de kwaliteit van het artikel. Tevens hoef je de inkomsten niet te delen. Een nadeel is natuurlijk het werk en voorkennis die je moet hebben. Een eigen website beginnen en succesvol maken is niet makkelijk. Je hebt vaak veel concurrentie en goed vindbaar worden in Google vergt ook enige kennis. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten