woensdag 8 augustus 2012

Affiliatie Marketeer: werkt het?

Kun je geld verdienen door middel van affiliaties?
Ja, dat kan zeker! In Nederland wordt het nog niet zo enorm veel gedaan maar in het buitenland, en dan met name in Amerika, is het hot! Men verdient er enorm veel geld mee. Wat is het precies en kan jij het ook?

Affiliatie marketing
Affiliatie marketing is eigenlijk heel simpel. Jij, als affiliatie marketeer, plaatst linkjes op je eigen website of ander medium. De linkjes worden aangeboden door affiliatie netwerken. Deze netwerken krijgen de linkjes van bedrijven die graag hun producten willen verkopen door middel van deze linkjes. Als een consument een aankoop doet via de link die jij hebt geplaatst ontvang je een bedrag (percentage) van het aankoopbedrag.




Hoeveel geld kan ik verdienen met affiliatie marketing?
Je kunt enorm veel geld verdienen met affiliatie marketing. Als affiliatie marketeer kun je zelf bepalen waar je de linkjes plaatst. Je kunt dus ook zelf weten hoeveel keer je de link gaat verspreiden. Hoe meer je een link verspreid, hoe meer kans je maakt dat er een aankoop wordt gedaan. Tegenwoordig kopen consumenten steeds vaker producten via het internet. De kans dat er een aankoop wordt gedaan via een affiliatie link is dus ook flink gestegen.

Bij welke affiliatie netwerk kan ik terecht?
Er zijn veel affiliatie netwerken in Nederland en natuurlijk zijn er wereldwijd nog veel meer. Een zeer bekend affiliatie netwerk is PayPro. Dit bedrijf heeft een enorme keus aan affiliatie materiaal. Ik heb zelf goede ervaring met dit bedrijf en kan het absoluut aanraden. Aanmelden is simpel en binnen no-time gebeurd: www.paypro.nl

I

Geen opmerkingen:

Een reactie posten