woensdag 8 augustus 2012

3 Tips Om Snel Geld Te Verdienen

1. Schrijf veel en schrijf over interessante onderwerpen
Het is natuurlijk een beetje common sense om te gaan schrijven over interessante onderwerpen. Wat wil men lezen? Wat is tegenwoordig hot? Wat is in? Wat is actueel? Als je schrijft over onderwerpen waar veel mensen op zullen zoeken is de kans ook groter dat ze bij jou uitkomen, mits je natuurlijk de juiste zoekwoorden hanteert en kwalitatief goed schrijft. Tevens is unieke content zeer belangrijk.

2. Zorg dat je goed te vinden bent in Google
Misschien wel het meest belangrijk. Als je niet te vinden bent in Google heb je pech en lig je eruit. Als men een zoekterm in Google typt en jij staat ergens op pagina 30 zul je bijna geen bezoekers krijgen. Je MOET echt goed vindbaar zijn anders doe je alles voor niets. Als je niet een eigen website aan het bouwen bent en toch artikelen (content) wilt schrijven kun je een bestaande website gebruiken. Een zeer goede website die ik absoluut kan aanraden is deze: infonu.nl

Infonu.nl scoort enorm hoog in Google en elke artikel die jij plaatst zal dus ook automatisch hoog komen te staan in de rankings van Google.

3. Zet door en schrijf zoveel mogelijk
Je bent niet de eerste die snel afhaakt. Het is moeilijk om door te zetten ook al heb je niet direct resultaat. Als je toch doorzet en verder schrijft zul je zien dat je inkomsten opeens zullen stijgen. Hoe meer artikelen je schrijft, hoe beter je oude artikelen ook zullen ranken in Google. Je schrijft immers meer en meer, dus je wordt groter en bekender.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten