woensdag 8 augustus 2012

Hoe werkt PayPro: ervaringen en tips

PayPro: geld verdienen met affiliaties
Met PayPro kun je geld verdienen door linkjes op je eigen website te plaatsen. De linkjes kun je vinden op de website van PayPro. De links verwijzen de bezoeker door naar een website waar tot een aankoop kan worden overgegaan. Als er een aankoop heeft plaatsgevonden verdient degene die het linkje heeft geplaatst (jij dus!) een percentage van dat aankoopbedrag.

Hoeveel geld verdien je met PayPro?
Je kunt daadwerkelijk geld verdienen als affiliate. Je moet echter wel je best doen door de linkjes op een juiste manier te presenteren. Tevens moet je een goed lopende website hebben waar je de linkjes gaat plaatsen. Als je weinig bezoekers hebt zal er dus ook maar weinig geklikt worden op je linkjes. Hoeveel je verdient met PayPro hangt af van de waarde van het aankoopbedrag. Een duur product dat wordt verkocht betekent ook meer geld voor jou als affiliate.


PayPro: ervaringen en tips
Het is niet heel erg moeilijk om met PayPro aan de slag te gaan. Alles wijzigt vanzelf wel als je eenmaal begint. Allereerst maak je een account aan en vul je al je gegevens in. Als je alle formaliteiten achter de rug hebt kun je aan de slag. Als je een goed lopende website hebt kun je meteen je linkjes overal gaan plaatsen. Heb je echter nog niet zo'n lekker lopende website, ga daar dan eerst mee bezig.

PayPro vs. AdSense
PayPro werkt op een andere manier dan AdSense. Met AdSense (van Google) ontvang je altijd een bedrag per klik. Als er iemand (een bezoeker) heeft geklikt op een reclameblok ontvang jij een klein bedrag. Je moet erg veel kliks ontvangen voor een redelijk bedrag. PayPro werkt anders. Als een bezoeker klikt op een PayPro advertentie, vervolgens tot een aankoop overgaat, kan de plaatser van de link een groot bedrag ontvangen. Soms tot wel duizend euro. Meestvoorkomende bedragen zijn natuurlijk veel lager.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten