vrijdag 12 april 2013

Kun je echt geld verdienen met InfoNu?

Infonu en geld verdienen

Ik krijg veel vragen over de werking van Infonu.nl. Deze website is in een paar jaar tijd gegroeid naar een groot website waar veel artikelen zijn te vinden. Deze artikelen zijn geschreven door allerlei mensen die het leuk vinden om te schrijven. Veel mensen vragen zich echter af of het wel echt loont om met Infonu aan de slag te gaan. Schrijven is leuk, maar schrijven en daar geld mee verdienen is natuurlijk nog veel leuker!

Hoeveel geld verdien je met Infonu? 

De meeste vragen die ik krijg gaan over geld. Hoeveel geld kun je verdienen met Infonu? Deze vraag is eigenlijk best een moeilijke vraag. Het valt niet te zeggen hoeveel geld je gaat verdienen met het schrijven van artikelen. Je kunt dit eigenlijk bijna niet schatten. Wel kun je iets zeggen over de manier van schrijven en de keuzes die zal maken. Schrijven over populaire artikelen levert meer geld op dan het schrijven over onderwerpen die slechts een paar mensen zal trekken. 

Hoeveel artikelen moet je schrijven voor bijverdiensten?

Wederom is dit een lastige vraag. Op infonu zijn er mensen die met een paar artikelen al behoorlijk wat geld kunnen verdienen per maand. Je moet dan denken aan 100+ euro per maand. Andere schrijvers verdienen slecht een paar euro met veel artikelen. 

Van wie krijg je het geld met het schrijven van artikelen?

Je ontvangt je verdiensten door middel van adsense. Deze reclameblokken verschijnen naast de artikelen die jij hebt geschreven op infonu. Als je meer dan zeventig euro per maand hebt verdient ontvang je een betaling. Wees niet bang dat als je de zeventig euro niet haalt, alles wat je hebt verdient opeens is verdwenen. Je verdiensten blijven net zo lang staan totdat je boven de zeventig euro uitkomt. In het begin zal het dus wel een paar maanden duren voordat je boven de betalingsgrens van zeventig euro uitkomt. 

Waar moet ik mij aanmelden voor Infonu?

Aanmelden is uiterst simpel en het schrijven van artikelen tevens ook. De website is van uiterst hoge kwaliteit en goed verzorgd. Kijk snel op Infonu en schrijf je eerste artikelen. Je zult zien dat veel mensen je informatie zullen lezen!

Niet alleen op InfoNu kun je artikelen schrijven. Er zijn meer websites die een leuke manier van artikelen schrijven aanbieden. Op WieKiest is het mogelijk om naast het schrijven van artikelen ook een poll toe te voegen aan je artikel. Je kunt zo bekijken wat mensen vinden van een bepaald onderwerp of stelling. 

Schrijf mee met InfoNu!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten